Контакти Пишете ни
Начало Условия Най-често задавани въпроси Най-успешни активни проекти Най-нови книги Реклама Успешно приключили проекти
Реклама  
 
Други   .
Оn-line помощ
  book@dreambook.bg
.
.
 
 
 
Най-успешни активни проекти  
696 лв Спомни си забравените

В привидно спокойния Дентън детективи Крисчън Джеймс и Райън Деймиън са изпратени да разследват банални случаи на самоубийства, които са последвани от жесток, но не и нелогичен случай на саморазправа. Млада жена изчезва, без никой да забележи това фатално дълго време. Изглежда случаите са изолирани и приключени, до момента, в който се случва нещо, което убиецът не е предвидил. Едно телефонно обаждане кара детектив Деймиън да вникне по-дълбоко в привидно чистата картина. То отключва след себе си серия от събития, които разкриват какво се крие под повърхността: един добре обмислен план за отмъщение за отдавна отминала и забравена несправедливост. Скритият срам на града, който е удобно потулен, ще излезе наяве, за да докаже, че парите и властта вървят ръка за ръка и често преминават всички граници. Книгата проследява дълбоката метаморфоза на една млада жена, поставена дълго време в изолация, която ще шокира всички. Наследникът е на ход, за да постигне целта си и няма да се спре. Никой вече няма да забрави. Спомни си забравените.

100 лв Ловци на покемони

В ежедневието на обикновено българско момче, седмокласникът Симеон, по стечение на обстоятелствата и намигване от милостивата съдба, настъпват неочаквани и драматични събития. На пръв поглед те са необясними и дори фантастични от гледна точка на средностатистическия здравомислещ седмокласник, но … първият поглед понякога е недостатъчен! Симеон, или както всички го наричат – Мони, попада в шеметния вихър на необикновени приключения, които го свързват с фамозни личности, отвеждат го на изключителни места и разкриват пред него дълбоко пазени древни тайни.

Високотехнологично свръхмодерно устройство – 3Д скенер с цифров модулатор и лазерен проектор, което Мони получава неочаквано като подарък при необичайни обстоятелства от корейски министър на посещение в България, му дава неподозирани възможности за проникване в миналото и прозрение в бъдешето. Но подаръкът е толкова ценен и с такива възможности, че … дали ще го опази? Как и дали ще го използва?

 

1430 лв Завивам се с море

Поезията за мен е изповед пред самия себе си. Но щом я направиш публично достояние, тя се превръща в твоята изповед пред читателите.

Вярвам, че стихотворенията, събрани в тази книга ще докоснат крехките, но силни жени, които се изправят след житейски битки и уверено продължават по пътя си, малко по-смирени и по-светли. Книгата ще Ви запознае с нежно-романтичната поезия, написана от душата на жена, живяла половин век и натрупала в себе си много любов, тъга и мъдрост - моята душа.

168 лв Морски въздишки

Изневяра, разочарования, рискове, които изтриват и възвръщат спомени. Искания, в които единственото обещание е всеки да има другия, дори това да означава само миг. Промени, които разрушават доверие, градено с години. Болка и самота, които съживяват необуздани емоции и съмнения. Пътища, в които нищо не се случва случайно. Загадъчен пръстен, носещ своя история, но като заклинание втъкава нишките си спрямо любовта, която го е открила. Приключение, което ще ви накара да се съгласявате с мислите на героите и, предполагам, ще имате свой край за развитието на нещата.

 
Под прожектора  
  Морски въздишки
  Завивам се с море
  Ловци на покемони
  Спомни си забравените
Пълен списък
 
Най-успешни книги  
792 лв Тайните на старата вила - 2
697 лв Мълчанието на майките
671 лв Как се става рицар
611 лв Сенките на спомените
650 лв Самотата спи на възглавницата ми
 
Нови проекти  
15-06 Морски въздишки
01-05 Завивам се с море
26-04 Ловци на покемони
07-04 Спомни си забравените
Пълен списък
 
Приключили проекти  
792 лв. Тайните на старата вила - 2
697 лв. Мълчанието на майките
671 лв. Как се става рицар
600 лв. Сенките на спомените
590 лв. Самотата спи на възглавницата ми
584 лв. Сеизмичен роман
354 лв. Под звездното небе